videnscenter.jpg
middag.jpg
videnscenter.jpg

Inspiration


SCROLL DOWN

Inspiration


Inspiration til forbrugere og leverandører

Vi arbejder hårdt på at inspirere vores forbrugere og dig som leverandør. Vi sender nyhedsbreve til vores forbrugere tre gange om ugen, og vi er til stede på Instagram, Facebook, LinkedIn og Youtube.

 

 

Nyhedsbreve til forbrugerne

Vi sender flere gange om ugen vores bedste tilbud, tricks til lettere madlavning og bud på opskrifter til særlige anledninger og information om ugens uundgåelige ud til forbrugerne – alt sammen med fokus på at markedsføre dit brand og dine produkter. 

nyhedsbrev-ipad.jpg
 

 
 

Shobr på Instagram

På vores Instagram markedsfører vi dit brand og dine produkter ved at give forbrugerne inspiration med opskrifter og forskellige hverdags-hacks. 

 
 

Shobr på Facebook

På vores Facebook markedsfører vi dit brand og dine produkter ved at give forbrugerne inspiration med opskrifter og forskellige hverdags-hacks. 

 
 

Shobr på LinkedIn

På vores LinkedIn-profil undersøger vi, hvordan den digitale handel flytter sig, og fortæller om, hvilken retning Shobr er på vej i. Her kan du holde dig opdateret på, hvilke muligheder udviklingen medfører for dig og din virksomhed.

 
 

Shobr på Youtube

På Youtube giver vi et indblik i udviklingen på Shobr. Her kan du også finde tips og tricks, opskrifter og forskellige hverdags-hacks. 

 
 
 
 

 

Book et møde med en fra vores salgsteam

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, Skype eller om Torben skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Torben.

 

 

Torben Aagaard


Mobil: 2710 7777

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobrs nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.