dagligvarer.jpg
italiensk.jpg
middag.jpg
dagligvarer.jpg

"Mere end halvdelen af verdens forbrugere er villige til at købe dagligvarer online"


Nielsen, 2015

SCROLL DOWN

"Mere end halvdelen af verdens forbrugere er villige til at købe dagligvarer online"


Nielsen, 2015

 

Det nye ord for handlefrihed – til alle

Shobr er nytænkningen på det danske marked for dagligvarer. Vi er ikke endnu et supermarked på nettet. Vi er en markedsplads for leverandører af dagligvarebrands, der som os ønsker at søge nye veje. Vi tilbyder en unik platform, hvor du bestemmer, hvilke varer du vil have på de virtuelle hylder – og prisen på dem. Vi sørger til gengæld for at give forbrugerne en unik købsoplevelse og total landsdækkende levering. 

 

Byg din egen webshop på Shobr

Ved at sælge dine varer på Shobr kan du slippe for at bygge din egen webshop selv. Hos Shobr får du nemlig op til 10 gratis brand shops, hvor du kan fortælle dit/dine produkt(er)s historie.

Vi sørger for både håndtering og kundeservice: Du sætter alle varerne på lager hos os, og så tager vi os af al efterfølgende håndtering i forbindelse med indlevering, sæt-på-hylder, pluk, pak, emballage og distribution.

Vi har et stærkt og dedikeret service team, der tager sig at kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00-22.00, så du ikke skal bruge ressourcer på service.

test.jpg
 
lager.jpg

Et alternativ til den hårde dialog med detailhandlen

Vi tilbyder fri hyldeplads og giver dig mulighed for at have et uendeligt sortiment. Hos Shobr har vi ingen prisforhandlinger, og du sætter selv prisen på dit produkt. Vi har 365 dages indmeldelsesvindue, som gør det let for dig at introducere nye varer, præcis når det passer dig.

Når du sælger dine produkter på Shobr skal du ikke bekymre dig om minimumsrotation – dine produkter kan blive på hylderne lige så længe som du ønsker uanset hvor meget de sælger.

 

Øg din distribution og dit salg med få midler

Hos Shobr bliver du co-brandet sammen med andre kendte mærkevarer, og du ryger ind i en fødevarekategori, hvor alle andre varer er brandede.

På Shobr er du er en del af et fællesskab, og du bliver markedsført sammen med andre. Derved kan du få nytte af både Shobr’s og andres trafik og markedsføringstiltag.

Vi markedsfører gerne dit brand og produkt i vores nyhedsbreve, på Facebook, Instagram og Google AdWords, ved at tage kontakt til Sigrid. Se mere under fanen 'Når du er ombord'. Derudover giver vi dig mulighed for at introducere nye produkter eller markedsføre allerede eksisterende produkter i vores goodiebags, som bliver lagt med i hver eneste ordre, der sendes ud til forbrugerne.

 
forbind.jpg
 

Forbind din forbruger med dit brand

I dine brandshops har du mulighed for at fortælle dit produkts historie og du kan komme tættere på forbrugerne ved at være en del af vores B2C markedsføringstiltag og ved at følge forbrugerne i din data.

Big Data rummer informationer, som kan skabe stor værdi for din forretning, og hos Shobr får du adgang til data kvit og frit. Du kan samtidig lære af andres erfaring og overvåge, hvordan markedsføringsklik fører til salg ved at følge dine forbrugeres bevægelser og få indblik i deres købsvaner – hvem er de, hvor kommer de fra og hvad køber de?

 

Book et møde med vores salgschef Jakob Skriver allerede i dag og hør mere om, hvordan I kommer direkte ud til forbrugerne med alle jeres brands.

italiensk.jpg

Distribuer dine produkter i hele Danmark


Distribuer dine produkter i hele Danmark


 
u11.png

Sælg direkte på den store markedsplads

Shobr er et perfekt supplement til din nuværende distribution. Her kan du tage dine varer med på det virtuelle marked og være en del af et udvalg, der når ud til 2,6 mio. husstande.

 

 
dine-varer.png

Alle dine varer
– du bestemmer

Varer sælger varer, og du bestemmer selv, hvordan du sammensætter dit sortiment. Hos os kan du optimere fra dag til dag.

 

 
u7.png

Test dine nye produkter på mange

Vi synes, at du selv skal bestemme, hvilke produkter du kan teste. Du bestemmer og får kontant afregning af forbrugerne på markedspladsen.

 

 
data.png

Bliv klogere på forbrugere og marked

Kom med ind bag skærmen og få adgang til værdifuld viden om forbrugernes adfærd. E-handel med dagligvarer udvikler sig hurtigt, og du har fingeren på den digitale puls.

 

 

 

Book et møde med vores salgsteam

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, Skype eller om Jakob skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Jakob herunder.

 

Jakob Skriver

Salgschef
Mobil: 2810 0933

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobr's nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.