middag.jpg

Sådan pakker vi varerne :)


SCROLL DOWN

Sådan pakker vi varerne :)


Shobr oplevelsen

Leverandør

Online supermarked

Forbruger

brandsdownload.png
 

 

Vi hylder handlefriheden  og vores hylder er dine

 

Shobr er hele Danmarks online supermarked for dagligvarer. Vi er mere end et e-supermarked, fordi det er dig som leverandør, der vælger hvilke varerne du vil have på hylderne. Det kan du ikke hos de traditionelle butikker og kæder. Men vi tror ikke på, at det er os eller dem. Det er os og dem.

For forbrugerne vil – ligesom dig og din virksomhed – have handlefrihed. Og det kan du levere direkte til over 2.6 mio. husstande. Shobr sikrer dig den digitale platform, logistikken og ubegrænset hyldeplads. Det giver dig som dagligvareleverandør med gode brands en unik mulighed for at tilbyde et mere attraktivt sortiment.

Du kan f.eks. frit vælge at tilbyde nogle produkter, der endnu ikke er nået ud til forbrugerne via de eksisterende dagligvarebutikker. Som en test måske. Du bestemmer og forbrugernes køb fortæller dig, om det virker. Der er direkte kontakt til forbrugerne og kontant afregning. Dermed opbygger du en stor vidensbase og takket være din online adgang til dine data på Shobr, kan du blive helt skarp på, hvad dine forbrugere vil have.

Kom med på bølgen og ned i kurven når danskerne handler på nettet

Vi tester og udbygger markedspladsen uafbrudt. Er du dagligvareleverandør og interesseret i at høre om, hvilke unikke fordele og muligheder vi tilbyder dig? Book et møde nu så kommer Torben Aagaard og tegner og fortæller, når det passer dig.

 

 

Shobr data – altid på

Big Data har gennem flere år været udråbt som det nye guld. Budskabet er, at Big Data er Big Business. Og det er ikke uden grund. Målingerne bliver mere og mere avancerede, og det bliver nemmere og nemmere at sammenkøre data. Dermed bliver det også mere interessant for dig som leverandør at være en del af denne datastrøm. 

Når du er på Shobr platformen får du adgang til de helt aktuelle tal fra markedspladsen såsom:

  • Hvor mange forbrugere kommer forbi din plads på markedet?
  • Hvem er forbrugerne og hvor kommer de fra?
  • Hvor stor er den gennemsnitlige indkøbskurv?
  • Hvor mange ”kigger lige”, men lægger ikke dine varer i kurven?

I takt med at puljen af data bliver større dag for dag, kan vi sammen med dig og din virksomhed blive klogere på, hvad der virker, og hvad der skal ændres. 
Det er ikke bare Big Data og Big Business – det er Good Business.
 

 

 

Book et møde med en fra vores team

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, Skype eller om Torben skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Torben.

 

Torben Aagaard


Mobil: 2710 7777

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobrs nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.