middag.jpg

Sådan leverer vi varerne :)


SCROLL DOWN

Sådan leverer vi varerne :)


Shobr oplevelsen

Leverandør

Markedsplads

Forbruger

 

 

Vi hylder handlefriheden  og vores hylder er dine

 

Shobr er Danmarks første online markedsplads for dagligvarer. Vi er mere end et e-supermarked. Vi kalder os en markedsplads, fordi det er dig som leverandør, der ejer varerne, sætter priserne og vælger de gode tilbud. Det kan du ikke hos de traditionelle butikker og kæder. Men vi tror ikke på, at det er os eller dem. Det er os og dem.

For forbrugerne vil – ligesom dig og din virksomhed – have handlefrihed. Og det kan du levere direkte til over 2.6 mio. husstande. Shobr sikrer dig den digitale platform, logistikken og ubegrænset hyldeplads. Det giver dig som dagligvareleverandør med gode brands en unik mulighed for at tilbyde et mere attraktivt sortiment.

Du kan f.eks. frit vælge at tilbyde nogle produkter, der endnu ikke er nået ud til forbrugerne via de eksisterende dagligvarebutikker. Som en test måske. Du bestemmer og forbrugernes køb fortæller dig, om det virker. Der er direkte kontakt til forbrugerne og kontant afregning. Dermed opbygger du en stor vidensbase og takket være din online adgang til dine data på Shobr, kan du blive helt skarp på, hvad dine forbrugere vil have.

Kom med på bølgen og ned i kurven når danskerne handler på nettet

Vi tester og udbygger markedspladsen uafbrudt. Er du dagligvareleverandør og interesseret i at høre om, hvilke unikke fordele og muligheder vi tilbyder dig? Book et møde nu så kommer Jakob Skriver og tegner og fortæller, når det passer dig.

 

 

Shobr data – altid på

Big Data har gennem flere år været udråbt som det nye guld. Budskabet er, at Big Data er Big Business. Og det er ikke uden grund. Målingerne bliver mere og mere avancerede, og det bliver nemmere og nemmere at sammenkøre data. Dermed bliver det også mere interessant for dig som leverandør at være en del af denne datastrøm. 

Når du er på Shobr platformen får du adgang til de helt aktuelle tal fra markedspladsen såsom:

  • Hvor mange forbrugere kommer forbi din plads på markedet?
  • Hvem er forbrugerne og hvor kommer de fra?
  • Hvor stor er den gennemsnitlige indkøbskurv?
  • Hvor mange ”kigger lige”, men lægger ikke dine varer i kurven?

I takt med at puljen af data bliver større dag for dag, kan vi sammen med dig og din virksomhed blive klogere på, hvad der virker, og hvad der skal ændres. 
Det er ikke bare Big Data og Big Business – det er Good Business.
 

 

 

Book et møde med vores salgsteam

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, Skype eller om Jakob skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Jakob.

 

Jakob Skriver

Salgschef
Mobil: 2810 0933

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobr's nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.