middag.jpg

Kom tættere på forbrugeren


SCROLL DOWN

Kom tættere på forbrugeren


Dagligvarer anno 2017

Shobr giver alle forbrugere i Danmark og resten af Norden mulighed for at købe dagligvarer til meget fordelagtige priser.  Samtidig kan forbrugeren vælge at få varerne leveret af en transportør og slippe for transport, kø ved kassen og tunge bæreposer.

 

Vi har et stort sortiment

Hos Shobr er hyldepladsen ubegrænset. Derfor kan alle leverandørerne vise deres fulde sortiment til forbrugerne og inspirere med de rette varer og den rette information. 

 

Faktura Shobr jpg.png

Intet
mindstekøb 

Der er intet krav om mindstekøb, og vi har regnet på det, og vi tror på at en typisk familie, der primært handler hos kan spare ca. 30% af husholdningsbudgettet. 

Trillebør Shobr.png

Du vælger selv transportør

 På Shobr viser vi på en overskuelig måde nogle af de transportører, som du kan vælge til at levere dine varer. Du kan endda vælge at hente dine varer selv eller at få en helt tredje fragtmand til at hente varerne for dig.

Transportører der kan levere i hele Danmark

De transportører, som vi henviser til på Shobr leverer i hele Danmark. Inden du vælger, skal du huske at tjekke om man skal være hjemme , eller om transportøren kan stille varerne på aftalt sted.

 

 

Shobr – ikke som de andre

Shobr er skabt af mennesker  til mennesker. Og vi arbejder hver dag på at gøre hverdagen lidt nemmere for alle vores forbrugere.

 

Vi har ildsjæle med engagement

Shobr er skabt af mennesker – til mennesker. Og hver dag knokler et team af dedikerede mennesker med at gøre hverdagen lidt nemmere for alle vores forbrugere i hele Danmark :)  

 

 

Book et møde med en fra vores team

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, SKYPE eller om Torben skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Torben

 

Torben Aagaard 


Mobil: 2710 7777

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobrs nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.