middag.jpg

Kom tættere på forbrugeren


SCROLL DOWN

Kom tættere på forbrugeren


Dagligvarer anno 2017

Shobr giver alle forbrugere i Danmark mulighed for at handle dagligvarer direkte hos leverandørerne. Og giver samtidig alle de kendte fordele ved køb online. Ingen transport. Ingen kø ved kassen. Ingen tunge bæreposer, men levering lige til døren  lige når det passer.

 

 

Vi har et stort sortiment

På Shobr er hyldepladsen ubegrænset. Derfor kan alle leverandørerne vise deres fulde sortiment til forbrugerne og inspirere med de rette varer og den rette information. 

 

Fri fragt ved køb
for kun 399 kr.

Vi ved, at fragtomkostningen er en ”show-stopper” for mange forbrugere. Det afholder mange fra både at begynde og at komme igen. Derfor har vi fri fragt allerede fra køb på over 399 kr.

Intet
mindstekøb 

Der er intet krav om mindstekøb, og for vores gode forbrugere, der køber meget og ofte, har vi lavet SmartShobr, der giver 10 % rabat på hele ordren ved køb på over 999 kr.  

Vi leverer
i hele Danmark

Vi leverer dag til dag i hele Danmark. Og man kan selv bestemme, om man ønsker at være hjemme og have leveringen i et bestemt timeinterval, eller om vi blot skal sætte varerne på aftalt sted.

 

 

Shobr – ikke som de andre

Shobr er skabt af mennesker  til mennesker. Og vi arbejder hver dag på at gøre hverdagen lidt nemmere for alle vores forbrugere.

 

Vi sender en pakkevideo – hver gang

Det er utrolig vigtigt for os, at vores forbrugere ved, at deres varer er udvalgt og pakket med den største omhyggelighed og omtanke. Derfor sender vi også en personlig video til alle vores forbrugere af deres varer, lige inden vi sender dem afsted fra vores lager.

Vi siger tusind tak – på vores måde

Vi er så priviligerede, at vi modtager mange flotte anmeldelser på TrustPilot. Det er vi utrolig taknemmelige for, fordi vi ved, at det ikke er en selvfølge, at vores shob'ere tager sig tid til at sende rosende ord til og om os. Derfor har vi også fået vores helt egen måde at sige tusind tak på :) #ShobrLove

 

Vi har ildsjæle med engagement

Shobr er skabt af mennesker – til mennesker. Og hver dag knokler et team af dedikerede mennesker med at gøre hverdagen lidt nemmere for alle vores forbrugere i hele Danmark :)  

Vi hjælper også med emballagen

Af hensyn til miljøet og ikke mindst forbrugerne, så tager vi alt brugt emballage med retur næste gang, vi leverer varer.

 

 

Book et møde med en fra vores salgsteam

Er du blevet nysgerrig? Vil du vide mere? Så lad os mødes. Du bestemmer, om det skal være på telefon, SKYPE eller om Jakob skal kigge forbi.
Ring eller skriv direkte til Jakob.

 

Jakob Skriver

Salgschef
Mobil: 2810 0933

 
middag.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig vores nyhedsbreve


Tilmeld dig Shobr's nyhedsbreve

Inspiration, viden og gode tilbud. Det er hovedingredienserne i de to nyhedsbreve, som du kan melde dig til. Nyhedsbrevet til leverandøren giver dig viden om udviklingen i  Shobr og i e-handel generelt – for dagligvarer specielt, og beskriver de fordele du kan opnå ved at sælge dine produkter på Shobr. Nyhedsbrevet til forbrugeren kan du tilmelde dig, hvis du vil se, hvordan vi kommunikerer dine og andre leverandørers gode tilbud og historier ud til forbrugerne.